Categorized | Genel

Darkorbit Bio Bot 2.2.5

Darkorbit Bio Bot 2.2.5

Darkorbit veb tabanlı ücretsiz uzay savaş oyunu. Oyunda açtığınız karakterinizi geliştirmek…

Oyunda açtığınız karakterinizi geliştirmek için çok çaba harcamanız gerekmekte.

Bizim yerimize çarımızı kasan botlar yapılmata bunlardan birisi bio bot. Nasıl kullanıldığını gösteriyim.

Kullanımı:

Oyuna Giriş Yapabilmek İçin ? :

 

 

 

 

 

 

 

 

Serverin Kısatılısını Yazacagız Örn :

Türkiye 2 Diyelim tr2 Şeklinde
Türkiye 1 Diyelim tr1 Şeklinde
Türkiye 5 Diyelim tr5 Şeklinde
Yani ;

 

Kırmızı alanın içindekinleri yazıyoruz ” tr6″

Şifre Sorulduğunda ise ? : 

1.Olarak

Bu Yazıyı Gördüğümüzde

2. Olarak

 

 

 

3. Olarak

 

 

 

 

 

 

 

 

Ve Buraya Code Yazıp Send Diyoruz

SpaceMap Hatası Nedir ? :

Bilinen Kaynaklara Göre
1-) Serverde Tarama Vardır Veya
2-) Sorun Sizden Kaynaklabilir Bilgisayarınızı Kapatın Modeme Reset Atın.

Md5 Hatasını Nasıl Çözerim ? :

Öncelike Şuan İndirdiginiz Dosya Md5′in Güncel Kodudur Peki Bu Kod Güncelleşdiginde Degiştirebilmek için Botu Acıyorum Ve Karşımıza md5 Hatası Geliyor Onun İçinde Sayılar,Harfler Bulunmaktadır Onları Kopyalıyoruz Daha Sonra İndirdigimiz Klasörün İçinde “md5.txt” Bulunmaktadır Ordaki Kodla Degiştiriyoruz

Bonus Kutusunu Nasıl Toplayabilirim ? :

Botunumuzu Actıgımızda Karşımıza Gemimiz Hangi Haritadaysa O Harita Cıkıyor ve yanda ayarlar bulunmaktadır. Kutu Toplamak İçin Sol Alt Kısımda Bulunan 6 Tane Ayar Var Ve Biz Bunlardan 1 Tanesi Kullanacagız “BonusBonex”

 

 

 

Bonus Bones’e Tıklıyoruz Ve Sol Üstde Bulunan

File => Started Butonuna Tıklıyoruz Ve Botumuz Çalışmaya Başlıyor…

 

 

 

 

 

 

Eger NPC(Canavar) Keseceksek ? ;

 

 

 

 

 

 

 

 

1.Bölüm-) Bu Bölümde Botumuz Otomatik Olarak Hangi Lazeri Alsın Emrini Veriyoruz.
2.Bölüm-) Bu Bölümde Botumuz Hangi Lazeri Kullansın(x1,x2,x3,x4,SAB)
3.Bölüm-) Bu Bölümde Botumuz Hangi NPC(Canavar)’ı Kessin. (Strenur,Lordakia Vs..)
4.Bölüm-) Bu Bölümde Botumuz Otomatik Olarak Hangi Roket Alsın Emrini Veriyoruz.
5.Bölüm-) Bu Bölümde Botumuz Hangi Roketi Kullansın
6.Bölüm-) Ayarları Yaptıkdan Sonra “Kill NPC’s” Butonuna Tıklıyoruz Ve 

 

 

 

 

 

 

Sol Üst Kısımdan File => Started Butonuna Tıklayarak Otomatik NPC Kesiyor.

Circle NPC’s Ne Demek ? ;
NPC Keserken NPC’nin Etrafında Dönsünmü Dönmesin mi Demek

 

 

 İNDİR TIKLA

 

Rar Şifresi : turkmmo.com

This post was written by:

- who has written 114 posts on KadOyun.


Contact the author

Leave a Reply

Haftanın oyunu


Ülkemizde en çok oynanan online oyunlar arasında olan Silkroad Online yeni eklentisi ile tekrar oyunseverlerin karşısında. Silkroad Online: Legend yeni serverlar ve dil desteği ile oyuncuları kendine bağlamaya devam edecek gibi görünüyor. Silkrodan online incelemek için tıklayın

Takvim

Kasım 2014
Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz
« Eyl    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oyun siteleri

En eğlenceli Araba Yarışı ve Araba Oyunları için bizi takip etmeye devam ediniz.
Oyunuoyna.com, araba oyunları kategorisinde, en güzel araba oyunları yer alır.

Balon Şişme Oyun Parkı zeka testi oyun indir oyun indir oyunlar1 araba

Related Sites